Kjøp nytt servise når du skal dekke bordet til fest

Når det gjelder oppdekking av bordet til fest, er det å holde det enkelt en fantastisk løsning. Del opp tallerkener i lag med en tallerken under og en skål på toppen. Om du dekker bordet med for eksempel linservietter og bordbrikker i flettet stil, vil middagen føles ekstra spesiell. En vase full av nydelige blomster er en fantastisk måte å lyse opp ethvert bord på.

Hvordan dekke bordet til fest?

Fester med familie og venner er veldig spesielle, og maten er en viktig del av feiringen. Måten vi presenterer rettene våre på bidrar også til helhetsinntrykket. Å servere alle rettene i lekre serviser vil få bordet til å virkelig stå fram.

Mest sannsynlig har du et spesielt servise som du dekker bordet med på dagene med en spesiell feiring. Om du trenger et nytt servise ikke gå glipp av de lekre fatene og det vakre bestikket som du finner hos Fyrklövern. Overraske dine gjester med et fantastiske dekket middagsbord.

Ofte lurer vi på hvordan vi skal dekke bordet ordentlig. Vi vil alle glede gjestene våre med god mat og riktig dekket bord. Valg av servise er kun en del av planleggingen. Plassering av bestikk og valg av duk er andre faktorer som gjør bordet fastklart.